• Billigst i Danmark
  • Fri fragt v. køb over 449 kr.
  • Altid friske varer
Engros / erhverv?

David Rio engros - vi sælger også til professionelle!

Velkommen til en verden af David Rio Engros - den originale chai latte!

Hos Baristaplus/0230 ApS har vi specialiseret os i David Rio engrosalg. Vi har solgt David Rio i Skandinavien siden år 2013.

Vi har siden år 2013 solgt mange, mange tusind og atter tusind dåser med David Rio til både private og professionelle.

Få lækker chai latte i jeres sortiment!

Vi kan nu også tilbyde David Rio engros til professionelle!

Opgrader det klassiske te sortiment med chai latte fra David Rio engros. David Rio er den originale chai latte. Det ved jeres gæster!

Kender I ikke allerede David Rio - professionelt eller måske privat? Så kan vi næsten med sikkerhed sige, at chai latte vil blive et stort hit i jeres sortiment af drikkevarer.

Hos Baristaplus tilbyder vi chai pulver i forskellige smagsvarianter og størrelser. Det er ofte de store varianter der vælges af professionelle. De er også et godt blikfang i en bar, kantine o.l.

Jeres David Rio engros pris

Jeres engros priser på David Rio finder I her i webshoppen. Vi har allerede sat prisen helt, helt i bund - og tilbyder den utroligt skarpe pris på David Rio til både private og professionelle.

Sammenlign gerne vores David Rio priser I finder her på siden med alle andre. Vi er billigst.

HUSK - vores pris her på Baristaplus er inkl. moms og fragt!

Vi sælger i dag David Rio engros til bl.a.:

David Rio engros til restaurant

Vi har gennem en årrække opbygget en solid skare af faste kunder i restaurationsbranchen. Hvor et bord måske ville takke nej tak til dessert fordi det ikke er 'hele bordet' der ønsker kaffe eller den traditionelle earl grey fra 'te kufferten' - kan David Rio chai latte være et frisk pust. Det er den feedback vi får fra vores David Rio restaurant engros kunder.

David Rio engros til hotel

Hotelbarer rundt omkring har gennem mange år haft David Rio chai late stående på hylden. Dåserne er godt blikfang i hotelbaren og de er let genkendelige for hotelgæsterne. Vores feedback fra David Rio hotel engros kunderne er, at de sælger mere chai latte end klassisk te - når dåserne står fremme til skue.

David Rio engros til cafe

Vi har gennem en lang periode leveret David Rio engros til caféer rundt omkring i hele Danmark - og Skandinavien for den sags skyld. Chai latte forbindes med hygge og intimitetet - hvorfor netop dette produkt er et must-have i enhver café!.

David Rio engros til food truck

Vores David Rio engros food truck kunder bruger dåserne til blikfang og til at bryde stål i stål looket. Et look som de fleste food trucks 'lider under' qua den ofte store og bastante espressomaskine der er centrum for enhver ekspedition. Vi sælger David Rio engros til food trucks over hele landet.

David Rio engros til kantine

Vi oplever flere og flere kantine-indkøbere der efterspørger David Rio engros til kantiner. Chai latte kan være et godt alternativ til endnu en kop kaffe efter frokosten er indtaget. Vi har David Rio engros katine kunder over hele landet. Storkøbenhavn er dog vores største marked for denne type af kunder.